Redovisningsekonom/ekonomer

Hushållningssällskapet är en obunden kunskapsorganisation som arbetar inom flera olika områden för att framförallt bistå företagare på landsbygden med olika tjänster.

Inom ekonomiområdet arbetar vi idag med kvalificerad företagsrådgivning inom jord och skog samt med redovisningstjänster till främst småföretagare. Vi har en positiv kundutveckling och en ökad efterfrågan på tjänster som rör redovisning. Vi har för  närvarande två personer som arbetar på kontoret i Karlstad med redovisningsfrågor och behöver nu utöka med en redovisningskonsult. Därtill samverkar vi med kollegor på kontoret i Skara samt i Vänersborg. Vårt fokus är jord och skogsbruksföretag men vi breddar oss allt mer mot att också arbeta med andra företag, främst på landsbygden.

Vi söker dig som idag är anställd eller driver eget företag i redovisningsbranschen. För oss och våra kunder är det viktigt att du har flera års erfarenhet från självständigt arbete med bokslut, deklaration och bokföring. Vi ser gärna att du har erfarenhet av olika företagsformer. Är du auktoriserad redovisningskonsult är det en fördel men inget krav. Viss kunskap i jord och skogsbruk är också en fördel men inget måste. Som person uppskattar vi om du har lätt för samarbete och kommunikation. Meriterande är även om Du är flerspråkig då vi har flera kunder från andra kulturer.I arbetet ingår att tillsammans med dina arbetskamrater ta hand om befintliga kunder men också att arbeta för att få in nya kunder.

Vad kan vi erbjuda dig? Jo, en spännande och utvecklande arbetsplats med engagerade arbetskamrater med bred och spetsig kunskap i en rad ämnen inom områdena jord, skog, ekonomi, vatten och miljö samt företagsutveckling specialinriktad mot små och medelstora företag som arbetar med landsbygdens resurser. Du ingår också i en större grupp med cirka 7 ekonomer i två Hushållningssällskap där vi samarbetar och utvecklar tillsammans.

Omfattning: heltid eller deltid

Tillträde: enligt överenskommelse

Placering: Karlstad
Körkort och tillgång till egen bil krävs.

Kontaktperson
Christina Milén Jacobsson, Affärsområdeschef/affärsutvecklingschef, 0521-72 55 15

Facklig företrädare
Andreas Gustafsson, Naturvetarna 0511-248 29, 070-326 32 73

Skicka in din ansökan med CV till:

rekrytering@hushallningssallskapet.se
Märk ansökan ”Redovisningsekonom”.
Ange gärna referenser.

Ansökningar behandlas löpande, sista ansökningsdag 31 juli 2018

Hushållningssällskapen Skaraborg och Väst samverkar i rekryteringen.

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.