Rådgivare inom lantbruksdjur till Örebro

Vi är ett av Sveriges vassaste rådgivareteam som bedriver oberoende rådgivning till lantbruksföretag verksamma i Uppsala, Stockholm, Södermanland, Västmanland, Örebro, Gävleborg och Dalarnas län.

Efterfrågan på vår rådgivning är stor och vi behöver förstärka vårt team. Hos oss ingår du i ett rådgivningsteam med kompetens inom lantbruksdjur, växtodling, miljö/naturvård, bygg, ekonomi, skog och mat.

Är du lockad av rådgivarrollen som kräver både samarbetsförmåga och ett stort eget driv?  Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med spännande och varierande arbetsuppgifter för dig. Tillsammans med nyfikna kollegor kommer du att vara med och utveckla vårt rådgivningskoncept för lantbruksföretag i Örebro. Vi erbjuder våra kunder oberoende kunskap för utveckling och förbättrad lönsamhet i de gröna näringarna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att bedriva enskild rådgivning till både konventionella och ekologiska företag med köttproduktion. Du är kundernas bollplank när det gäller produktionsfrågor och frågeställningar inför större förändringar i djurföretaget. I arbetet ingår även att skriva artiklar och nyhetsbrev, arrangera kurser och kundträffar, göra SAM-ansökningar och rådgivning inom Greppa Näringen. Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal och tjänsten är på heltid.

Vi vill att du som söker:

  • Är utbildad agronom eller lantmästare med inriktning mot lantbruksdjur eller har motsvarande kompetens.
  • Har arbetslivserfarenhet inom lantbruk och gärna för flera olika djurslag.
  • Erfarenhet av enskild rådgivning.
  • Stimuleras av rådgivarrollen med eget resultatansvar.

Välkommen med din ansökan!

Placeringsort: Örebro

För mer information:
Affärsområdeschef: Marie Lundberg 070 – 644 52 12
Samordnare lantbruksdjur: Ylva Belin 072-565 31 80
Facklig kontaktperson: Sofie Eriksson 070-753 77 97

Ansökningar med personligt brev och CV vill vi ha senast 3 november, 2017. Intervjuer kommer att ske löpande och anställning kan bli aktuell innan ansökningstidens slut.

 

Ansökningshandlingarna skickar du till: hskonsult@hushallningssallskapet.se

Märk ditt mail med ”Ditt namn Lantbruksdjur Örebro”.

Vi samarbetar med en rekryteringsfirma vid tillsättandet av tjänsten.

Hushållningssällskapet har i 200 år erbjudit oberoende rådgivning inom de gröna näringarna, och det gör vi fortfarande. Vi bedriver konsultverksamhet inom flertalet olika områden, fältförsök och forskning inom framförallt växtodling. Idag är vi ca 60 medarbetare vid kontoren i Uppsala, Nyköping, Strängnäs, Örebro, Kumla, Västerås, Storvik och Arbrå.

 

 

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.