Projektledare Borgeby Fältdagar

Projektledare Borgeby Fältdagar

Borgeby Fältdagars arbetsgrupp består idag av fyra heltidstjänster, vi behöver nu förstärka med ytterligare en medarbetare på 100%.

Vi söker dig som är självgående, engagerad, driven och har en stor social kompetens. Du ska ha teoretiska och praktiska kunskaper i det moderna lantbruket och inte vara rädd för att omvandla idé till praktik. Vi sätter stor vikt vid att du kan arbeta i team och ta ett stort eget ansvar. Som mässarrangör arbetar vi hela tiden med att förnya och ligga i framkant för att kunna erbjuda det utställare och besökare vill ha.

Arbetsuppgifterna består av att driva mässans årliga tema, kontakt med utställare, leverantörsfrågor och en del praktiskt fältarbete. Vår högsäsong är från mars till juli.
Vi ser gärna att du är agronom, lantmästare eller har motsvarande utbildning.

Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Borgeby. Tjänsten kommer att innefatta en mindre mängd resor.
Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Vill du veta mer om oss, läs på www.borgebyfaltdagar.se eller kontakta Andreas Mårtensson, tel. 0708-161012.
Facklig kontaktperson är Cecilia Hagberg, tel. 010-476 22 22.

Välkommen med din ansökan senast den 20 november till andreas.martensson@hushallningssallskapet.se
Rekrytering kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Borgeby Fältdagar är en årlig återkommande lantbruksmässa i fält. Mässan började som en lokal fältvandring för 20 år sedan och har nu vuxit till att bli en av norra Europas största lantbruksmässa i fält med över 440 utställare och 20000 besökare. Borgeby fältdagar startades av HIR Skåne AB som är ett ledande konsultföretag inom lantbruk och trädgård. Vår affärsidé är att optimera lantbrukarnas produktion genom personlig rådgivning och att vara en kunskapsorganisation som utvecklar svenskt lantbruk. Vi har både djup sakkunskap och omfattande praktisk erfarenhet. Vår rådgivning är oberoende och fri från kommersiella intressen. 
Hushållningssällskapet Skåne äger företaget till 60 % och 40 % ägs av personalen. Vi är för närvarande 70 medarbetare och företaget omsätter cirka 60 miljoner kronor.

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.