Miljörådgivare med vattenkompetens till Örebro

Vi är ett av Sveriges vassaste rådgivareteam som bedriver oberoende rådgivning till lantbruksföretag verksamma i Uppsala, Stockholm, Södermanland, Västmanland, Örebro, Gävleborg och Dalarnas län. Efterfrågan på vår rådgivning är stor och vi behöver förstärka vårt team.

Är du lockad av rådgivartjänsten som kräver erfarenhet, samarbetsförmåga och ett stort eget driv? Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med spännande och varierande arbetsuppgift för dig. Tillsammans med nyfikna kollegor kommer du att vara med och utveckla vår miljö- och vattenvårdsrådgivning framförallt till lantbruksföretag. Hos oss ingår du i ett rådgivningsteam med kompetens inom lantbruksdjur, växtodling, fältförsöksverksamhet, miljö/naturvård, bygg, ekonomi, skog och mat.

Du kommer huvudsakligen jobba med enskild rådgivning som bland annat innefattar att skriva tillståndsansökningar/MKB och miljörapporter samt att driva vattenvårdsprojekt som i ett led i företagets strävan att tillhandahålla oberoende kunskap för utveckling och förbättrad lönsamhet i de gröna näringarna. I arbetet ingår även att skriva artiklar och nyhetsbrev samt arrangera kurser och kundträffar. Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal och tjänsten är på heltid.

Vi vill att du som söker:

  • Har adekvat utbildning för tjänsten (agronom, limnolog, biolog m.fl.).
  • Är intresserad av eller har kunskap om lantbruk.
  • Är väl insatt i miljö/vattenlagsstiftningen.
  • Kan skriva MKB:er inför miljödomstolsprövningar.
  • Stimuleras av rådgivarrollen med eget resultatansvar.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet från CAD-ritning samt av arbete med dikningsföretag och markavvattningsfrågor.

Placeringsort: Örebro

För mer information:
Konsultchef Marie Lundberg 070-644 52 12
Facklig kontaktperson är Sofie Eriksson 070-753 77 97

Ansökningar med personligt brev och CV vill vi ha senast 3 november, 2017. Intervjuer kommer att ske löpande och anställning kan bli aktuell innan ansökningstidens slut.

Ansökningshandlingarna skickar du till: hskonsult@hushallningssallskapet.se

Märk ditt mail med ”Miljörådgivare HS Konsult AB”.

Vi samarbetar med en rekryteringsfirma vid tillsättandet av tjänsten.

Hushållningssällskapet har i 200 år erbjudit oberoende rådgivning inom de gröna näringarna, och det gör vi fortfarande. Vi bedriver konsultverksamhet inom flertalet olika områden, fältförsök och forskning inom framförallt växtodling. Idag är vi ca 60 medarbetare vid kontoren i Uppsala, Nyköping, Strängnäs, Örebro, Kumla, Västerås, Storvik och Arbrå.

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.