Miljö- och ekorådgivare inom lantbruk

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom miljö eller motsvarande, som har ett stort lantbruksintresse. Du kommer att jobba som rådgivare till lantbrukare i Östergötlands län.

I tjänsten ingår olika uppdrag inom miljö så som tillståndsansökningar, rådgivning inom Greppa Näringen och vattenfrågor. Delar av tjänsten kan även bestå av produktionsrådgivning inom ekologisk växtodling och EU-rådgivning.

Du är van att ta egna initiativ, arbeta självständigt och tycker om att arbeta med kundkontakter. Dessutom är du marknadsinriktad och ser möjligheter att göra affärer. Du kommer att arbeta nära övriga rådgivare inom Hushållningssällskapet Östergötland och det går att utveckla tjänsten utifrån dina erfarenheter och kontakter. På nationell nivå finns ett nätverk med miljörådgivare för kunskapsutbyte och affärsmöjligheter. B- körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Hushållningssällskapet Östergötland är en fristående medlemsorganisation med uppgift att stödja och utveckla verksamheter inom landsbygdens näringar. Vi är ca 25 medarbetare och finns placerade på Vreta Kluster och bedriver oberoende rådgivning, fältförsök, utvecklingsarbete och jordbruk. Vi arbetar i samverkan med Hushållningssällskapen över hela landet och är totalt mer än 40 000 medlemmar och ca 700 medarbetare.

Sista ansökningsdag är 18 december.
Skicka din ansökan innehållande personligt brev och CV till Katarina Wiklund, VD:
E-post: katarina.wiklund@hushallningssallskapet.se
Telefon: 0706-63 03 09

För frågor samt facklig representant kontakta Linnea Staaf, miljörådgivare:
E-post: linnea.staaf@hushallningssallskapet.se
Telefon: 0723-85 12 57

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.