Landsbygdsutvecklare

Landsbygdsutvecklare till Hushållningssällskapet Jönköping

Vi satsar nu på landsbygdsutveckling och behöver anställa fler medarbetare.

Som landsbygdsutvecklare är du med och utvecklar företagandet på landsbygden oftast inom både de gröna näringarna samt inom livsmedel och livsmedelsförädling.

Vi söker dig som vill utveckla människor, företagande och landsbygden.

Vi erbjuder ett framåtsyftande arbete i en kreativ och trivsam miljö och ett arbetslag där våra kompetenser kompletterar varandra. Hushållningssällskapet Jönköping är en flexibel organisation med rikstäckande nätverk. Du kommer att jobba tillsammans med kollegor inom områdena ekonomi, växtodling, lantbruksdjur, skog och miljö för att erbjuda kunderna en heltäckande rådgivningslösning. Det innebär för dig som medarbetare en mycket stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

Idag arbetar vi med projektledning, rådgivning, affärsutveckling, sälj och marknadsföring. Våra kunder är landsbygdsföretagare, föreningslivet samt den offentliga sektorn, för att nämna några. För oss är det viktigt att du brinner för att utveckla förståelsen mellan stad och land.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i projektform och/eller med processledning, arbetar affärsmässigt och stimuleras av att ha eget resultatansvar. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra, är utåtriktad, strukturerad och kreativ, en relevant akademisk utbildning eller tillägnat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Vi hoppas att du, liksom vi, har en brinnande passion för landsbygdens utveckling!

Vi söker 1-2 personer

Tjänstgöringsgrad: Heltid, Deltid med möjlighet att utöka arbetstiden

Tillträdesdatum: Snarast

Region: Jönköpings län

Placeringsort: Huskvarna

 

Mer information om tjänsten:

Frågor besvaras av Vd Frida Carlsson, 0708-29 09 76

Vi önskar ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 15 november, och kommer att behandla ansökningarna löpande. Skicka den till e-postadress frida.carlsson@hushallningssallskapet.se

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.