Kommunikatör/marknadsförare

Hushållningssällskapet Skåne och HIR Skåne AB söker Kommunikatör/marknadsförare

Blir du vår spotlight?

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta såväl strategiskt som operativt. Det innebär bland annat att du utvecklar och driver det interna och externa kommunikationsarbetet samt marknadsföring och PR. Din uppgift blir även att stödja ansvariga chefer inom dessa områden. Du kommer även att ansvara för att hemsidan uppdateras.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Du är en kommunikatör och marknadsförare. Som person har du god förmåga att skapa förtroende och goda relationer. Du ser vad som behöver göras, tar initiativ och har förmågan att på ett strategiskt och strukturerat sätt föra projekt framåt. Du ser det som en fördel när inte allting är bestämt i förväg.

Du är en utmärkt skribent med mycket goda kunskaper i svenska och gärna även i engelska. Du har förmågan att anpassa material för olika målgrupper.

Vi vill att du har relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade genom yrkeserfarenhet. Du behöver ha digital kompetens inom kommunikationsområdet och gärna erfarenhet av att arbeta i Sharepoint-lösningar och Office 365. Även arbete med publicering för webb och sociala medier är meriterande. Vi ser såklart gärna att du har erfarenhet från den gröna sektorn!

Vårt erbjudande

Vi på Hushållningssällskapet arbetar för de näringar som vill utveckla landsbygdens resurser, till nytta för alla som bor och verkar där. Det sker genom företagsrådgivning, konsultuppdrag, utbildning, utvecklingsprojekt och fältförsök. Våra kunskapsområden är landsbygdsutveckling, lantbruk & skog, mat, projektutveckling, trädgård, utbildning, hotell & konferens på Bjärsjölagårds Slott samt analysverksamhet på Nematodlaboratoriet. Vår skolverksamhet återfinns på Naturbruksgymnasiet i Önnestad.

På HIR Skåne AB arbetar vi med kvalificerad och oberoende rådgivning inom växtodling, potatis, eko, grönsaker, bär, maskin, energi, husdjur, miljö, lean, ekonomi/redovisning, bygg och vatten. Vi anordnar även norra Europas största lantbruksmässa i fält – Borgeby Fältdagar. Vi ger dessutom ut tidskriften Arvensis i samarbete med andra Hushållningssällskap. Vi utför även säljuppdrag inom och utom hushållningssällskaps-sfären.

Du kan läsa mer om Hushållningssällskapet Skåne och HIR Skåne AB på hushallningssallskapet.se.

Som kommunikatör och marknadsförare kommer du att få en central roll i både Hushållningssällskapet Skåne och HIR Skåne AB.

Vi har kontor på flera platser i Skåne, främst kommer du att arbeta från våra kontor i Borgeby och Skepparslöv. Det innebär att du måste ha körkort och tillgång till egen bil.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning och tillämpar 6 månaders provanställning. Tjänsten omfattar 60–100 %, beroende på om du är intresserad av att även arbeta med andra administrativa uppgifter. Tillträde och lön efter överenskommelse.

Välkommen!

Om du har frågor om tjänsten, välkommen att kontakta:

Gun Britt Sobieski Larsson, HR, Hushållningssällskapet Skåne, 010- 476 20 07 gun-britt.sobieski.larsson@hushallningssallskapet.se

Sven Fajersson, vd Hushållningssällskapet Skåne, sven.fajersson@hushallningssallskapet.se

Erik Stjerndahl, vd HIR Skåne AB, erik.stjerndahl@hushallningssallskapet.se

Facklig kontaktperson är Cecilia Hagberg, 010-476 22 22, cecilia.hagberg@hushallningssallskapet.se

Välkommen med din ansökan senast den 4 januari 2019
till gun-britt.sobieski.larsson@hushallningssallskapet.se

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.