Ingelstadgymnasiet söker lärare med intresse för specialpedagogik

Arbetsuppgifter:
Du samverkar med övriga medlemmar av skolans elevhälsoteam i det dagliga elevhälsoarbetet. Tillsammans bidrar ni till utveckling av skolans pedagogiska arbete. Ni arbetar för elevernas bästa genom anpassning och utveckling av pedagogik och lärmiljöer på skol-, grupp- och individnivå. Du kommer att arbeta med stöd till elever enskilt, i mindre grupp och i klassrumsmiljö.

Kvalifikationer:
Det är en fördel om du är utbildad inom specialpedagogik men inget krav eftersom vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper:
Som person är du relationsskapande, öppen, lyhörd och har förmågan att utöva ett tryggt ledarskap i kontakten med eleverna. Det är viktigt att du är lösningsfokuserad och har förmåga att uppmuntra och stimulera våra ungdomar till utveckling. Du engagerar eleverna till aktivt lärande i olika former. Du trivs med att arbeta både enskilt och i grupp.

Varaktighet och sysselsättningsgrad:
80-100%, tillsvidaretjänst.

Tillträdesdatum:
Snarast enligt överenskommelse.

Lön:
Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Sista ansökningsdag:
Vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt varför intervjuer kommer att ske löpande. Vi önskar därför din ansökan snarast, dock senast 2017-10-28.

Ansökan:
Mejla din ansökan till info@ingelstad.nu

Kontaktpersoner:
Mona Gustafsson, bitr. rektor 0733-477807
Mikael Hazelius, rektor 070-3880240
Paula Wigmark, spec.pedagog 0733-477861

Läs gärna mer om skolan på ingelstad.nu

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.