Ingelstadgymnasiet söker en Studie- och yrkesvägledare i kombination med andra uppgifter

Ingelstadgymnasiet söker:
En Studie- och yrkesvägledare i kombination med ansvar som APL-samordnare (arbetsplatsförlagt lärande) samt marknadsföring, 60%, visstidsanställning.

Arbetsuppgifter:
Tjänsten innebär att du arbetar som studie- och yrkesvägledare i kombination med APL-samordnare samt även viss del marknadsföring.

  • Uppdraget som SYV innebär att du informerar och vägleder eleverna kring yrkesliv, utbildningar, kurser och samhällets utveckling.
  • Som APL-samordnare arbetar du tillsammans med inriktningarnas APL ansvariga. Tjänsten innebär mycket dokumentation i form av kontraktsskrivning av APL avtal och utbildningsavtal. Dessutom ska du vara delaktig i den pågående utvecklingsprocessen.
  • Förutom ovanstående uppdrag är du ansiktet utåt och marknadsför skolan i olika sammanhang, både mot grundskolor samt via sociala medier.

Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du är utbildad studie- och yrkesvägledare eller har annan akademisk utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Merit om du tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter.

Personliga egenskaper:
Som person vill vi gärna att du är flexibel, positiv, driven och har en god samarbetsförmåga. Du har förmågan att fånga, stimulera och knyta till dig såväl elever som handledare ute på arbetsplatserna. Du ska kunna organisera och leda ditt arbete samt ha god kunskap i att uttrycka dig i tal och skrift.

Varaktighet och sysselsättningsgrad:
Tjänsten är på 60 % visstidsanställning, anställds föräldraledighet under 12 månader.

Lön:
Individuell lönesättning, ange löneanspråk

Tillträdesdatum:
1 mars eller efter överenskommelse.

Kontaktpersoner:
Johan Gylling, SYV, 0733-477 809
Jim Thorstensson, rektor, 0733-477 831
Mona Gustafsson, bitr. rektor, 0733-477 807
Ingrid Johansson, facklig företrädare LR, 0733-477 806

Sista ansökningsdag:
Vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt, varför intervjuer kommer att ske löpande. Vi önskar därför din ansökan snarast, dock senast 2018-12-31.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den ej behövs tas i anspråk av redan anställda.

Ansökan:
Mejla din ansökan till info@ingelstad.nu

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.