Hushållningssällskapet söker förbundsekonom

Till vårt kansli i centrala Stockholm söker vi nu en förbundsekonom som självständigt ska ansvara för förbundets administration och ekonomi. Tjänsten kan delvis anpassas efter den sökandes erfarenhet och intresse.

Vi söker dig som har erfarenhet och kunskap av att självständigt sköta ekonomin i ett aktiebolag. Du har relevant eftergymnasial utbildning och gedigen erfarenhet med ekonomiarbete. Det är en fördel med kunskap och intresse av landsbygd och lantbruk.

Du är van att arbeta självständigt, är noggrann, du uppskattar och trivs med att jobba på en liten arbetsplats med nära kontakt till den operativa och regionala affärsverksamheten. Vi ser gärna att du är driven, kan ta egna initiativ och kommunicerar och samarbetar på ett positivt och enkelt sätt.

Som förbundsekonom är din uppgift att jobba med alla aspekter av förbundets ekonomi och administration. Det är en varierande och spännande tjänst där du kommer att arbeta med hela det ekonomiska flödet från daglig bokföring till avstämning, bokslut, rapportering, budget och årsredovisning. Du är ett viktigt bollplank till de regionala Hushållningssällskapen och kommer att involveras i olika projekt och uppdrag.

I tjänsten ingår också att ha kontakt med olika myndigheter och företag. Förbundet är projektägare åt ett flertal nationella utvecklingsprojekt varför erfarenhet och intresse av projektredovisning och uppföljning är värdefull.

Mer information om tjänsten:
Frågor om tjänsten besvaras av förbundsdirektör Jesper Broberg, telefon 070-22 99 878 eller e-post: jesper.broberg@hushallningssallskapet.se
Tjänsten är placerad vid vårt förbundskansli, centralt i Stockholm.

Vi önskar ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 november, och kommer att behandla ansökningarna löpande. Skicka ansökan till e-postadress jesper.broberg@hushallningssallskapet.se. Skriv ”förbundsekonom” i rubrikraden.

Hushållningssällskapet är 17 fristående sällskap över hela landet som tillsammans och var för sig erbjuder kunskap för landets framtid. Vi driver naturbruksgymnasier, försöksgårdar, forskningsprogram, projekt för bättre mat – och erbjuder rådgivning för lantbrukets och landsbygdens utveckling. Samtliga sällskap samarbetar inom Hushållningssällskapens förbund. Förbundet driver internt samverkans- och utvecklingsarbete och är företrädare i nationella och internationella sammanhang.

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.