Hushållningssällskapet Skåne söker Matkonsult

För Hushållningssällskapet Skåne är en av hjärtefrågorna att utveckla den lokala maten. Vi söker därför dig som delar den uppfattningen och som har kompetens inom livsmedel, mat och hälsa.

Arbetsuppgifter

  • Uppdragsutbildningar för offentliga och privata företag inom mat och måltid
  • Driva och genomföra projekt såväl regionalt som nationellt
  • Ansvarig för avdelningen Mat & hälsa

Som matkonsult verkar du längs hela livsmedelskedjan, från livsmedelsproduktion till den färdiga måltiden. I arbetet ingår att bygga nätverk inom ämnesområdet på regional, nationell och internationell nivå. Du kommer även att samverka med Hushållningssällskapens nationella kompetens inom mat och livsmedel och medverka i framtida nationella arbetsgrupper.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och innebär arbete i hela Skåne och angränsande län, varför körkort och tillgång till bil är ett krav.

Kompetens
Vi tror att du har högskolekompetens med inriktning mot livsmedel, mat och hälsa. Meriterande är erfarenhet av projektledning, pedagogik/utbildning och att kommunicera i tal, skrift och sociala medier samt erfarenhet från matlagning i storkök och livsmedelsproduktion. Du är en kreativ och nyfiken person med stort intresse för mat och matfrågor och som brinner för att förmedla kunskap och matglädje.

Frågor om tjänsten besvaras av
Gun Britt Sobieski Larsson, HR 010-476 20 07
Elisabet Svensson, matkonsult 010-476 20 97
Sven Fajersson, VD 010-476 20 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 30 september. Ansökan skickas via e-post till: gun-britt.sobieski.larsson@hushallningssallskapet.se

Slätterna, åsarna, skogen och de idérika människorna. Landsbygden i Skåne är storslagen. Vi på Hushållningssällskapet Skåne arbetar för de näringar som vill utveckla landsbygdens resurser, till nytta för alla som bor och verkar där. Det sker genom fältförsök, företagsrådgivning, konsultuppdrag, utbildning och utvecklingsprojekt. Totalt inom koncernen har vi 170 helårsanställda och omsätter strax under 200 miljoner.

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.