Hushållningssällskapet Jämtlands rekryterar VD

Som VD är Du direkt underställd ordföranden i Förvaltningsutskottet vid Jämtlands läns Hushållningssällskap. Du ansvarar för personal, arbetsmiljö, daglig verksamhet och resultat. 

I uppdraget ingår att utveckla befintliga affärer liksom att skapa nya inom fr.a. organisationens profilområden jord- och skogsbruk, lokal mat och matproduktion samt hållbarhet. Du kommer också att verka för ett ökat inflöde av nya medlemmar. Idag har vårt sällskap i länet ca 500 medlemmar.

Hushållningssällskapet äger fastigheten Medstugan vilken är landets största sammanhängande privata egendom. Detta gör att du som VD har ansvar för att vårda fastigheten och aktuella fiskevatten samt att att bygga upp och utveckla verksamheten.

Hushållningssällskapet Jämtland arrangerar årligen tillsammans med Jamtli Sveriges största julmarknad med drygt tjugo tusen besökare och ca 200 i huvudsak lokala hantverkare som visar upp och säljer sina produkter. En gemensam vårmarknad arrangeras på motsvarande sätt.

En del resor förekommer i tjänsten, i länet och till viss del nationellt. Körkort är ett krav. Tjänsten är på 100% med placeringsort Ås, utanför Östersund. Tillträde enl. ök, gärna april 2018.

Vem är du?

Du har akademisk bakgrund med en utbildningsinriktning som är relevant för uppdraget. Du har yrkeserfarenheter gärna från utvecklingsarbeten inom ekonomi, jord- och skogsbruk och/eller besöksnäringen. Vidare har du dokumenterad ledarerfarenhet. Du har god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Vi uppskattar att Du har arbetat med frågor kring hållbarhet och mångfald.

Som person är Du affärs- och entreprenörsinriktad, har god social och kommunikativ förmåga och är självgående.

Ansökan och kontakt

Du söker tjänsten via experis.se jobb-id-nr 35740, gärna så snart som möjligt eftersom vi kan komma att intervjua före ansökningstiden slut.
Sista ansökningsdag är 8 jan 2018.

Om Du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult AnnaKarin Bergqvist på 070 -377 20 63 eller på mail: annakarin.bergqvist@se.experis.com

 Läs gärna mer om Jämtlands Hushållningssällskap här

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.