Hushållningssällskapet i Jämtlands län söker Näringslivsutvecklare

Är du en erfaren och engagerad projektledare som vill leda utvecklingen av ett regionalt Matkompetenscentrum i Jämtlands län? Då ska du söka tjänsten som Näringslivsutvecklare hos oss. Tjänsten innebär i första hand att leda och genomföra projektet ” Matkompetenscentrum Jämtland”. Projektet ägs av Hushållningssällskapet Jämtland och genomförs i samverkan med Jamtli och Matakademin.  

Skriv ut platsannons Näringslivsutveckare Jämtland

Rollen

I projektet ingår att tillsammans med samverkansparterna och projektets styrgrupp bygga upp ett Matkompetenscentrum i Jämtlands län. Detta ska bland annat ske genom att etablera länet som en internationell reseanledning samt att stärka deltagande företag i deras utveckling till ökad lönsamhet och exportmognad. I tjänsten ingår även att tillsammans med Hushållningssällskapets ledning utveckla och driva näringslivsrelaterad rådgivning till företag.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet och samarbetsförmåga inom de gröna näringarna. Vi önskar att du är högskoleutbildad med erfarenhet av företagande inom mat, livsmedel och/eller turism. Hög trovärdighet bland och kunskap om länets företagare ses som meriterande och kompetens inom internationella samarbeten och marknadsföring av produkter är ett plus. Givetvis ser vi gärna att du har erfarenhet av att driva och genomföra projekt och har kunskap i processledning. Du bör ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift samt ha god vana att kommunicera via sociala medier. Språkkunskaper är meriterande liksom internationell erfarenhet i form av marknadsföring och produktetablering på internationella marknader.

Du blir en del av ett team

Hushållningssällskapet Jämtland är en oberoende rådgivningsorganisation med visionen att skapa en attraktiv landsbygd för stad och land. Vi är inne i en utvecklingsfas med fokus på ökad medlemsnytta och oberoende kompetensöverföring till de gröna näringarna i länet. Hushållningssällskapet Jämtland är även delägare i HS Certifiering AB som bedriver certifiering, märkning, och kontroll av leverantörskedjor, primärproduktion, förädling, restaurang, offentliga måltider samt export. Genom att arbeta på Hushållningssällskapet får du tillgång till en bred kompetensbas och möjlighet till personlig utveckling genom organisationens rikstäckande nät av oberoende kompetens för näringslivet.

Placering

Tjänsten är en heltidstjänst med stor möjlighet till individuell anpassning. Vi har vårt kontor på Grönt Center i Ås, där många av de gröna näringarnas intresseorganisationer finns, men placeringsort kan diskuteras. Tillgång till egen bil och körkort är ett krav. Vi ser gärna att du kan tillträda tjänsten så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan

Skicka din ansökan märkt ”Näringslivsutvecklare ansökan” senast den 30/10 till:

karin.eliasson@hushallningssallskapet.se

Frågor om tjänsten besvaras av

Karin Ahlberg-Eliasson, VD Hushållningssällskapet Jämtland, 070-392 13 13

Karin.eliasson@hushallningssallskapet.se

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.