Hushållningssällskapens förbund söker en driftig kommunikatör och marknadsförare

Vi söker dig som vill utveckla och stärka Hushållningssällskapets varumärke med smart kommunikation. Vårt varumärkesarbete innehåller såväl opinionsbildning som säljkampanjer och olika PR-aktiviteter både med ett nationellt anslag och med ett regionalt perspektiv.

Arbetsuppgifter

Arbetet innehåller i första hand operativt kommunikations- och marknadsförings-arbete men det finns även uppgifter med mer strategisk och framtidsinriktad karaktär. Det innebär att du utvecklar och driver både det interna och det externa kommunikationsarbetet i verksamheten, leder sälj- och marknadskampanjer och inte minst stöttar de 17 regionala Hushållningssällskapens kommunikations- och varumärkesarbete. I dina arbetsuppgifter ingår att vara ansvarig för förbundets hemsida och för vårt gemensamma intranät.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Du är en varumärkesbyggare och kommunikatör. Som person har du en god förmåga att skapa förtroende och goda relationer. Du ser vad som behöver göras, tar initiativ och har förmågan att på ett strukturerat sätt föra kampanjer framåt. Du ser det som en fördel när inte allting är bestämt i förväg.

Vi vill att du har relevant eftergymnasial utbildning och dokumenterad erfarenhet av kommunikations- och varumärkesarbete. Vi ser gärna att du ha digital kompetens inom kommunikationsområdet och gärna erfarenhet av att arbeta med publicering för webb och sociala medier. Tjänsten kan delvis anpassas efter din kompetens, erfarenhet och önskemål.

Vårt erbjudande

Hushållningssällskapens verksamhet är viktig för många: Med våra tjänster vill vi uppnå en landsbygd som lockar med ett näringsliv som växer. Tillsammans är vi 750 medarbetare och verksamheten är omfattande över hela landet. Läs mer om oss här på hemsidan.

Varumärket håller oss samman. Det har funnits i mer än 200 år och just nu är det vi – och kanske du? – som tar varumärket Hushållningssällskapet in i framtiden. Du får en central och viktig roll i organisationen.

Hushållning är något självklart för oss, även när det gäller tid, energi och liv. Vi värdesätter att du uppskattar livet vid sidan av arbetet. Tjänsten är placerat på kontoret i centrala Stockholm och vi erbjuder fast anställning. Tillträde och lön efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan

Om du har frågor om tjänsten, kontakta Jesper Broberg, förbundsdirektör, telefon 070-22 99 878 eller e-post jesper.broberg@hushallningssallskapet.se

Skicka din ansökan till jesper.broberg@hushallningssallskapet.se senast den 3:e november 2017. Märk ditt mail med ”smart kommunikation”

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.