HS konsult söker två växtodlingsrådgivare inom ekologisk produktion 

Vi är ett av Sveriges vassaste ekorådgivarteam och erbjuder oberoende rådgivning till lantbruksföretag verksamma i Uppsala, Stockholm, Södermanland, Västmanland, Örebro, Gävleborg och Dalarnas län. Efterfrågan på vår ekorådgivning ökar och vi behöver förstärka vårt team.

Hos oss har du flera kollegor inom ditt kompetensområde och dessutom kollegor inom lantbruksdjur, växtodling, fältförsöksverksamhet, forskning och utveckling, miljö/naturvård, bygg och energi, ekonomi, skog och mat.

Är du lockad av rådgivarrollen som kräver både samarbetsförmåga och ett stort eget driv?

Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med spännande, varierande och utvecklande arbetsuppgifter.  Tillsammans med nyfikna kollegor kommer du att vara med och utveckla vårt rådgivningskoncept HIR för ekologiska lantbrukare. Vi erbjuder våra kunder oberoende kunskap för utveckling och förbättrad lönsamhet i de gröna näringarna.

Under odlingssäsongen gör du många fältbesök. Som rådgivare är du kundens självklara bollplank både när det gäller produktion och vid strategiska beslut i växtodlingsföretaget. I arbetet ingår även att skriva artiklar och nyhetsbrev, göra SAM-ansökningar samt arrangera kurser och kundträffar.

Vi vill att du som söker:

  • Har intresse och kompetens inom ekologisk produktion.
  • Är utbildad agronom eller lantmästare med inriktning mot växtodling eller har motsvarande kompetens.
  • Har arbetslivserfarenhet inom lantbruk.
  • Erfarenhet av enskild rådgivning.
  • Stimuleras av rådgivarrollen med eget resultatansvar.

Placeringsort: Uppsala respektive Västerås

Välkommen med din ansökan!

För mer information:

Affärsområdeschef: Victoria Thuillier 070 – 236 25 45

Samordnare växtodling: Anna Linnell 070 – 562 02 72

Facklig kontaktperson: Sofie Eriksson 070-753 77 97

Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal och tjänsterna är på heltid.

Ansökningar med personligt brev och CV vill vi ha senast 15 februari, 2018. Intervjuer kommer att ske löpande och anställning kan bli aktuell innan ansökningstidens slut. Ansökningshandlingarna skickar du till: hskonsult@hushallningssallskapet.se

Märk ditt mail med ”Ditt namn Växtodling önskad placeringsort”.

Vi samarbetar med en rekryteringsfirma vid tillsättandet av tjänsten.

Hushållningssällskapet har i 200 år erbjudit oberoende rådgivning inom de gröna näringarna, och det gör vi fortfarande. Vi bedriver konsultverksamhet inom flertalet olika områden, fältförsök och forskning inom framförallt växtodling. Idag är vi ca 60 medarbetare vid kontoren i Uppsala, Nyköping, Strängnäs, Örebro, Kumla, Västerås, Storvik och Arbrå.

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.