HS Konsult AB söker två byggrådgivare!

Vill du bli del av ett av Sveriges vassaste rådgivarteam inom lantbruk? Vi behöver förstärka vårt team med två erfarna byggrådgivare. HS Konsult AB bedriver oberoende rådgivning till lantbruksföretag i Mellansverige. 

Hos oss får du jobba på en flexibel arbetsplats med spännande, varierande och utvecklande arbetsuppgifter.  Tillsammans med nyfikna kollegor kommer du att vara navet i verksamhetsutvecklingen inom de gröna näringarna.

Som byggrådgivare är du kundens självklara bollplank när det gäller lantbrukets byggnader. I ditt uppdrag ingår att rita djurstallar och andra ekonomibyggnader, förbereda underlag till förprövnings-ansökningar, göra kostnadsberäkningar, hålla i upphandlingsprocesser, skriva artiklar och nyhetsbrev samt arrangera kurser och kundträffar.

Vi vill att du som söker:

  • Har adekvat utbildning för tjänsten (agronom, lantmästare, byggnadsingenjör m.fl.).
  • Har erfarenhet inom lantbruk.
  • Stimuleras av rådgivarrollen med eget resultatansvar.
  • Har arbetat med Autocad och projektledning.
  • Gärna har erfarenhet av konstruktionsritning och entreprenadjuridik.

Placeringsort: Något av våra kontor i Uppsala, Västerås, Örebro, Strängnäs, Nyköping, Storvik eller Arbrå

Välkommen med din ansökan!

För mer information:
Affärsområdeschef: Marie Lundberg 076-644 52 12

Byggrådgivare: Karin Andersson 073-336 76 69
Facklig kontaktperson: Sofie Eriksson 070-753 77 97

En av tjänsterna är en tillsvidareanställning och den andra tjänsten är ett heltidsvikariat på minst ett år, med möjlighet till förlängning. Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal.

Ansökningar med personligt brev och CV vill vi ha  senast 31 oktober, 2018.

Intervjuer kommer att ske löpande och anställning kan bli aktuell innan ansökningstidens slut. Vi samarbetar med en rekryteringsfirma vid tillsättandet av tjänsten. Ansökningshandlingarna skickar du till: hskonsult@hushallningssallskapet.se Märk ditt mail med ”Ditt namn Bygg önskad placeringsort”.

HS Konsult AB säljer oberoende rådgivning till lantbruksföretag i Uppsala, Stockholm, Södermanland, Västmanland, Örebro, Gävleborg och Dalarnas län. Idag är vi ca 60 medarbetare vid kontoren i Uppsala, Nyköping, Strängnäs, Örebro, Kumla, Västerås, Storvik och Arbrå. Våra kompetensområden är växtodling, lantbruksdjur, fältförsök, forskning och utveckling, miljö och naturvård, bygg och energi, ekonomi, skog samt mat och hälsa. 

Utifrån vår gemensamma värdegrund baserad på kompetens, pålitlighet och förtroende arbetar vi tillsammans för utveckling och ökad lönsamhet inom de gröna näringarna.

 

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.