HIR Skåne söker en växtodlingsrådgivare

Vill du bli en i gänget av landets vassaste rådgivare?

Hos oss på HIR Skåne hamnar du i kunskapens centrum där spets och bredd blir din vardag. Vi erbjuder en arbetsplats där du får växa in i rollen som rådgivare och du får stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter. Unikt för HIR Skåne är att vi är oberoende och du tillåts lägga allt fokus på kundens mål och intressen.

Vill du veta mera om oss?

Sök då tjänsten som växtodlingsrådgivare! Du kommer främst att arbeta som växtodlingsrådgivare tillsammans med erfarna rådgivare. Vi utvecklar ständigt nya tjänster och verksamhetsområden. Nu är vi nyfikna på vilka intressen du har.

Kvalifikationer

Vår rådgivningsgrupp letar efter nya kollegor med yrkeserfarenhet, men också efter nyutexaminerade talanger som har ett gediget växtodlingsintresse. Vi har kompetensen att göra dig till en fantastiskt bra växtodlingsrådgivare. Vi tror att du är agronom/lantmästare eller har motsvarande kompetens. Du ska kunna arbeta självständigt och vara initiativrik. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Placeringsort

I första hand Borgeby, Bjärred

Omfattning

Heltid, tillsvidaretjänst.

Frågor om tjänsten?

Ring oss så berättar vi mer.
Erik Stjerndahl, tel. 010-476 22 01 eller Anders Adholm, tel. 010-476 22 70.

Sista ansökningsdag

Vi kommer att intervjua löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 26 januari 2018. Märk ansökan ”HIR Växtodlingsrådgivare” och uppge referenser. Skicka den till stina.joensson@hushallningssallskapet.se eller till HIR Skåne, Borgeby Slottsväg 11, 237 91 Bjärred.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.