Försökstekniker/administratör

Hushållningssällskapet Skaraborg har en omfattande försöksverksamhet och vi erbjuder nu en möjlighet att få jobba med ett mycket utvecklande jobb inom svensk växtodling.

Vårt fokus är att utföra växtodlingsförsök med hög vetenskaplig kvalitet med modern utrustning i alla tänkbara grödor till nytta för svensk lantbruk. Vi genomför fältförsök inom sortprovning, växtskydd, ogräskontroll, växtnäring, jordbearbetning m.m. Vi har även en egen laboratorieverksamhet. En större del av försöken utför vi på vår egen försöksgård Logården i Grästorp som även är placeringsort. Då vårt arbetssätt är att jobba i team är dina personliga egenskaper mycket viktiga. Men även att kunna arbeta under eget ansvar är en viktig egenskap hos den vi söker.

Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta både som försöksadministratör och försökstekniker. Du ska vara driftig och vilja vara med och påverka svensk växtodling och ha relevant utbildning inom jordbrukssektorn. Tidigare erfarenhet av fältförsöksarbete är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidare anställning, vi tillämpar provanställning 6 månader. Körkort minst B är ett krav men gärna BE.
Behörighet att hantera kemiska bekämpningsmedel är önskvärt då preparatprovning är en stor del av vårt verksamhetsområde.

Sista ansökningsdag är den 15 februari 2018

För ytterligare information kontakta:
Försöksledare Erik Jönsson, 0511-248 32
erik.jonsson@hushallningssallskapet.se

Facklig representant: Andreas Gustavsson 0511-248 29

Sänd ansökan snarast till ovanstående e-post eller till:
Hushållningssällskapet Skaraborg,
att Viktoria Bawelin
Järnvägsgatan 18, 532 30 Skara

Vi behandlar ansökningar vartefter de kommer in.

 

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.