Försökstekniker vid Hushållningssällskapets Försöksstation Torslunda Öland, säsongsanställning

DCIM100MEDIADJI_0017.JPG

Hushållningssällskapet Kalmar-Kronoberg-Blekinge har en väl utvecklad fältförsöksverksamhet, vilket innebär att vi har en lokal förankring kopplad till lantbrukarens odlingsförutsättningar och specialiseringar. Vårt fokus är att utföra växtodlingsförsök med hög vetenskaplig kvalitet i alla tänkbara grödor, t ex vall, spannmål, oljeväxter, olika baljväxter, potatis, lök mm.

Vi genomför försök som omfattar sortprovning, vallodling, växtskydd, ogräs, växtnäring, jordbearbetning, etablering, utlakning, fånggrödor samt odlingssystem inom både konventionell och ekologisk odling. En del av försöken utför vi på våra egen försöksgård Torslunda Öland. I verksamheten ingår även markkarteringsuppdrag över hela vårt verksamhetsområde.

Beställare av försök är de regionala försökssamarbetena, växtskyddsföretag, fröförädlare, SLU, industrikunder m.fl.

Tjänsten är deltid 60% (högre tjänstgöringsgrad kan bli aktuellt) under säsong och kräver körkort minst B (E-behörighet är meriterande).

I tjänsten ingår att utföra alla förekommande arbeten i försöken såsom sådd, graderingar, behandlingar, skörd etc.

För att passa denna tjänst tror vi att du har en grundläggande utbildning eller erfarenhet från växtodling i lantbruket och gärna ett tillstånd för användning av växtskyddsmedel.

Vi söker en person som är strukturerad, noggrann och som vill lära sig mycket om växtodling. Vi sätter stort värde på personliga egenskaper som vi tror passar in i vårt team.

Säsongsanställning från 2019-03-15 till 2019-11-15.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Försöksledare Jan-Olov Karlsson 070 287 63 63, jan-olov.karlsson@hushallningssallskapet.se

Vi vill ha din ansökan senast den 2 februari 2019 till e-postadress helena.ottevi@hushallningssallskapet.se

Läs gärna mer om vår verksamhet och våra naturbruksgymnasier här på hemsidan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Information om behandling av personuppgifter.

Dina personuppgifter kommer bara att användas inom Hushållningssällskapet Kalmar-Kronoberg-Blekinge eller HS Certifiering AB av personer som arbetar med rekrytering. Hushållningssällskapet och HS Certifiering AB är personuppgiftsansvariga och ansvarar därmed för behandlingen av personuppgifter enligt dataskyddslagstiftningen.

Personuppgifterna kommer att användas för rekryteringsändamål. Den rättsliga grunden för behandlingen är Hushållningssällskapets och HS Certifierings berättigade intresse av att administrera och dokumentera rekryteringsprocessen. Efter avslutad rekrytering arkiveras uppgifterna för att kunna användas vid ett eventuellt överklagande till Diskrimineringsombudsmannen. När möjligheten att överklaga inte längre finns, kommer informationen att gallras bort.

Följande personuppgifter kommer att lagras i rekryteringsdatabasen eller liknande register: De uppgifter du själv fyllt i på webbplatsen eller i din ansökan, ditt CV och ditt personliga brev och annan information som du lämnar till oss så som betyg och intyg. Dessutom kan vi komma att registrera anteckningar från intervjuer, samtal med referenspersoner och resultat från personlighetstester.

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.