Ekonomirådgivare

Hushållningssällskapet Skaraborg är en stark part inom företagsrådgivning och vi erbjuder också sedan några år tillbaka ekonomi och redovisningstjänster såsom löpande bokföring, bokslut och deklaration. Kunder till Hushållningssällskapet är främst lantbruks- och landsbygdsföretag.

Efterfrågan på våra tjänster är stor. Vi söker därför dig som vill jobba som redovisningskonsult och/eller företagsrådgivare på Hushållningssällskapet Skaraborg. Du ingår i en grupp med 4 ekonomer där samverkan är en framgångsfaktor. Du kommer också att ingå i ett nationellt nätverk med ekonomer anställda inom övriga Hushållningssällskap i landet.  I Skaraborg kommer du att samarbeta med våra rådgivare inom växtodling, byggnation, miljö, skog och grisproduktion vilket gör att vi kan erbjuda en mycket stimulerade arbetsmiljö.

Arbetsuppgifterna kommer att vara några av följande; redovisning, företagsrådgivning, EU-frågor samt bokslut och deklaration. Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi. Du bör vara självgående och ha erfarenhet av lantbruksbranschen.  Då jobbet innebär mycket kundkontakter värderas social kompetens och intresse för människor högt.

Heltid, tillsvidare. 6 månaders provanställning tillämpas.
Körkort och tillgång till egen bil krävs.

Tillträde: efter överenskommelse
Placering: Skara

Kontaktpersoner
Monica Andersson Skall, Vd 0511-248 15, 0737-47 15 90
Viktoria Bawelin, Affärsområdeschef Lantbruk 0511-248 82, 070-101 69 47
Facklig företrädare
Linus Andersson, 0511-248 89

Ansökan med CV till:
Viktoria Bawelin
viktoria.bawelin@hushallningssallskapet.se

Hushållningssällskapet Skaraborg
Järnvägsgatan 18
532 30 Skara

Ansökningar behandlas löpande, sista ansökningsdag 2017-05-15

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.