Driftschef Nordvik

Nu söker vi en driftschef till Nordvik Höga Kusten Kompetens AB, med ansvar för lantbruk, städ, kök, internat samt fastighetsskötsel. Det här är ett jobb för dig som både gillar att leda andra och som själv gärna är operativ i lantbruksdriften. Till din hjälp har du nio medarbetare.

Nordvik Höga Kusten kompetens AB i Noraström bedriver lärlingsutbildning med naturbruksinriktning för gymnasie- och komvuxelever. Huvudman för utbildningen är Kramfors kommun. På utbildningsenheten bedrivs även kortkurser av olika slag. Utbildningsenheten ägs av Hushållningssällskapet Västernorrland.

Har du förmåga att skapa delaktighet och engagemang för att nå våra mål? Har du ett helikopterperspektiv och kan utifrån det planera, fördela och prioritera gruppens kort- och långsiktiga arbete? Har du kunskap/erfarenhet av att driva ett lantbruk? Svarar du ja på dessa frågor är detta ett jobb för dig. Som driftschef ansvarar du för driften av lantbruket, städ, kök, internat samt fastighetsskötsel. Du kommer också att ingå i bolagets ledningsgrupp.

Arbetsuppgifter

Säkerställa den dagliga planeringen och driften, genomföra medarbetar- och lönesamtal. Du är den som säkerställer verksamhetens utveckling och som ur ett coachande förhållningssätt engagerar gruppen i enlighet med uppdraget. I arbetet ingår jour. Handledning av elever i samverkan med pedagogisk personal.

Omfattning

Heltid, tillsvidare. Ev. provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

  • Lantbruksutbildning, och/eller
  • Erfarenhet av eget företagande/anställd inom gröna sektorn som lantbruk, trädgård eller fastighet
  • Arbetsledarerfarenhet
  • Körkort B

Det är meriterande om du har erfarenhet och behörighet för tyngre fordon, lastbil, hjullastare, grävmaskin.

Personliga egenskaper

Som person är du trygg, ödmjuk, lösningsfokuserad och beslutsam. Du är duktig på att planera och organisera både ditt eget arbete och gruppens. Du är professionell, anpassningsbar och har en god självkännedom. Du gillar att samarbeta, är relationsbyggande och har lätt för att kommunicera på olika nivåer i en organisation. En flexibel inställning till varierande arbetstider är viktigt då jour- och övertidsarbete periodvis förekommer.

Lön enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag: 2018-04-29. Ansökan skickas med e-post till bertil.jonsson@naturbruk.net eller med post till
Nordvik Höga Kusten Kompetens AB, Nordvik 108, 872 98 Noraström

För mer information:
Bertil Jonsson, platschef
telefon: 070-574 41 68
e-post: bertil.jonsson@naturbruk.net

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.