Driftledare, jordbruk blandad drift.

Vi söker  en driftledare åt kund. Arbetsplatsen är belägen i norra delen av Jönköpings län.

Vi söker dig som har ett stort intresse för jordbruk, skogsbruk och drift. Du är driven, självständig samt ansvarstagande. Du gillar att arbeta både i grupp och självständigt. Största delen av tiden är arbetet självständigt.

Ett krav är att du har tidigare erfarenhet av jordbruksförvaltning, jordbruk, skogsbruk, samt djurhållning. Utbildning inom lantbruk, djurhållning och skogsbruk är ett krav.

Vi vill att du har några års branscherfarenhet och inte är rädd för att ta i samt är lösningsorienterad. Under vissa tidsperioder kommer det krävas större arbetsinsatser. Möjlighet till boende finns samt goda fritidssysselsättningar inom de agrara grenarna.

Vi önskar en ansökan där du presenterar dig själv, samt vad du har för meriter och utbildningar.

 

Mer information om tjänsten:

Frågor om tjänsten besvaras av Frida Carlsson, Vd tel: 0708-290976.

Vi önskar ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 22 december och kommer att behandla ansökningarna löpande. Skicka den till e-postadress frida.carlsson@hushallningssallskapet.se.

Hushållningssällskapet är 17 fristående sällskap över hela landet som tillsammans och var för sig erbjuder kunskap för landets framtid. Vi driver naturbruksgymnasier, försöksgårdar, forskningsprogram, projekt för bättre mat – och erbjuder rådgivning för lantbrukets och landsbygdens utveckling.

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.