1. Vi söker en medarbetare till tjänsten som skogsrådgivare till vårt kontor i Ingelstad, Växjö.

  Publicerad | Hushållningssällskapet Kalmar-Kronoberg-Blekinge

  Som skogsrådgivare på Hushållningssällskapet har du möjlighet att arbeta inom ett brett spektrum av arbetsuppgifter. Det som är gemensamt för samtliga uppdrag vi utför är att vi agerar som oberoende rådgivare. Bland våra kunder finns de flesta typer av skogsägare och skogsföretagare. Tjänsten är heltid och tillsvidare. I tjänsten ingår: Rådgivning på fastighetsnivå kring skogsskötsel, […]

 2. Hushållningssällskapet Sjuhärads försöksgård Rådde söker säsongsarbetare

  Publicerad |

  Vi söker dig med intresse för växtodling. Du är noggrann, kan arbeta ensam och i grupp samt har traktorkort. Du ska vara minst 18 år och ha goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Arbetsuppgifterna kommer bestå av både försöksarbete i våra fältförsök samt traditionellt lantarbete på gården. Du ska kunna jobba […]

 3. Hushållningssällskapet Skåne söker provtagare för markkartering, säsongsarbete 2018

  Publicerad | Alla hushållningssällskap, Hushållningssällskapet Skåne

  Hushållningssällskapet Skåne har en lång erfarenhet av jordprovtagning med en återkommande kundkrets i hela Skåne och vi vill nu komplettera vårt team med provtagare som har möjlighet att köra i följande områden: nordvästra-, nordöstra- och sydöstra Skåne.  

 4. Miljörådgivare

  Publicerad | Alla hushållningssällskap, HS Konsult

  Vi är ett av Sveriges vassaste rådgivarteam som bedriver oberoende rådgivning till lantbruksföretag verksamma i Uppsala, Stockholm, Södermanland, Västmanland, Örebro, Gävleborg och Dalarnas län. Efterfrågan på vår rådgivning är stor och vi behöver förstärka vårt team med en miljörådgivare.

 5. Vattenrådgivare

  Publicerad | Alla hushållningssällskap, HS Konsult

  Vi är ett av Sveriges vassaste rådgivarteam som bedriver oberoende rådgivning till lantbruksföretag verksamma i Uppsala, Stockholm, Södermanland, Västmanland, Örebro, Gävleborg och Dalarnas län. Efterfrågan på vår rådgivning är stor och vi behöver förstärka vårt team med en vattenrådgivare.

 6. Byggrådgivare HIR

  Publicerad | Hushållningssällskapet Skaraborg

  HIR står för Hushållningssällskapets individuella rådgivning – genom personlig rådgivning optimerar vi lantbrukarnas produktion.

 7. VD till Hushållningssällskapet Västernorrland

  Publicerad | Alla hushållningssällskap, Hushållningssällskapet Västernorrland

  Vill du arbeta i ett värderingsstyrt företag och brinner du för landsbygdsutveckling och de ”gröna näringarna”? Då är kanske det här jobbet något för dig!

 8. Försökstekniker/administratör

  Publicerad | Hushållningssällskapet Skaraborg

  Hushållningssällskapet Skaraborg har en omfattande försöksverksamhet och vi erbjuder nu en möjlighet att få jobba med ett mycket utvecklande jobb inom svensk växtodling.

 9. Hushållningssällskapet Jämtlands rekryterar VD

  Publicerad | Alla hushållningssällskap, Hushållningssällskapet Jämtland

  Som VD är Du direkt underställd ordföranden i Förvaltningsutskottet vid Jämtlands läns Hushållningssällskap. Du ansvarar för personal, arbetsmiljö, daglig verksamhet och resultat. 

 10. Redovisningskonsult till Karlstad

  Publicerad | Alla hushållningssällskap, Hushållningssällskapet Värmland

  Vi söker dig som vill ingå i teamet som levererar ekonomitjänster till våra kunder.

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.