Jobba hos oss

Här samlar vi information om de lediga tjänster som finns inom Hushållningssällskap eller bolag över hela landet. Klicka in på det jobb som är av intresse och välkommen med din ansökan.

 1. Speciallärare till Ingelstadgymnasiet

  Publicerad | Hushållningssällskapet Kalmar-Kronoberg-Blekinge

  Arbetsuppgifter: Som speciallärare samverkar du med övriga medlemmar av skolans elevhälsoteam i det dagliga elevhälsoarbetet. Tillsammans bidrar ni till utveckling av skolans pedagogiska arbete. Ni arbetar för elevernas bästa genom anpassning och utveckling av pedagogik och lärmiljöer på skol-, grupp- och individnivå. Kvalifikationer: Vi ser gärna att du är utbildad speciallärare, med fördel inriktad mot […]

 2. Hushållningssällskapet Skåne söker nya medarbetare

  Publicerad | Alla hushållningssällskap, Hushållningssällskapet Skåne

  Hushållningssällskapet Skåne satsar på fältförsök och söker nu nya medarbetare. Vi utför försök i alla lantbruksgrödor och har ambition om att vara den ledande försöksutföraren i landet. Vi är cirka trettio medarbetare på tre ställen i Skåne. Vi söker nu medarbetare till Borgeby. Vi söker medarbetare för höstsäsongen 2017 och inför säsongen 2018. Även du […]

 3. Rektor till Ingelstadgymnasiet

  Publicerad | Hushållningssällskapet Kalmar-Kronoberg-Blekinge

  Ingelstadgymnasiet är ett naturbruksgymnasium som under många år har arbetat målinriktat med att ge elever en kvalitativ utbildning i en bransch som efterfrågar hög kompetens. Skolan är en fristående gymnasieskola som ligger i en vacker och lantlig omgivning två mil utanför Växjö. På skolan går 230 elever och av dessa bor ca 180 på skolans […]

 4. Djursjukskötare och lärare i Djursjukvård

  Publicerad | Hushållningssällskapet Kalmar-Kronoberg-Blekinge

  Arbetsuppgifter: Tjänsten består främst av undervisning i djursjukvård. Det innebär också arbete som djursjukskötare i skolans veterinärklinik samt arbetsplatsbesök vid elevernas praktik (APL). Arbetet innebär också att vara mentor till en grupp elever och att tillsammans med kollegor driva skolans djursjukvårdsutbildning framåt. Kvalifikationer: Du har erfarenhet från branschen och har relevant utbildning, med fördel leg. […]

 5. Företagsekonom som vill utveckla lantbruksföretag!

  Publicerad | Alla hushållningssällskap, HIR Skåne

  Vill du bli en i gänget av landets främsta lantbruksekonomer? Vi är i dag 10 rådgivare i HIR Skåne inom ekonomi och marknad. Nu behöver vi förstärkning.

 6. Ekonomirådgivare

  Publicerad | Hushållningssällskapet Skaraborg

  Hushållningssällskapet Skaraborg är en stark part inom företagsrådgivning och vi erbjuder också sedan några år tillbaka ekonomi och redovisningstjänster såsom löpande bokföring, bokslut och deklaration. Kunder till Hushållningssällskapet är främst lantbruks- och landsbygdsföretag.

 7. Vill Du driva restaurang med unika möjligheter på Gotland?

  Publicerad | Hushållningssällskapet Gotland

  Gotland Grönt Centrum söker en duktig kock och entreprenör som vill vara med och utveckla vår restaurang och konferensanläggning. Vi söker Dig som tycker om att laga god och genomtänkt husmanskost baserat på gårdens ekologiska råvaror och andra närproducerade livsmedel från Gotland.

 8. Byggrådgivare HIR

  Publicerad | Alla hushållningssällskap, Hushållningssällskapet Skaraborg

  HIR står för Hushållningssällskapets individuella rådgivning – genom personlig rådgivning optimerar vi lantbrukarnas produktion. Vi är inte bundna till kommersiella intressen utan ser uteslutande till kundens önskemål.

 9. Ekonomirådgivare

  Publicerad | Alla hushållningssällskap, Hushållningssällskapet Väst

  Hushållningssällskapet Väst behöver dig som kan förstärka vår ekonomirådgivning. Vi ser ett ökat behov av ekonomitjänster och du blir tillsammans med övriga rådgivare en viktig del i utvecklingen av lantbruks- och landsbygdsföretag i Västs område.

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.