1. Vi söker två växtodlingsrådgivare till vårt kontor i Kalmar

  Publicerad | Alla hushållningssällskap, Hushållningssällskapet Kalmar-Kronoberg-Blekinge

  Två av våra medarbetare har efter många års anställning valt att gå vidare till en annan tjänst. Vi söker därför snarast två ersättare som växtodlingsrådgivare.

 2. Växtodlingsrådgivare till Värmland

  Publicerad | Alla hushållningssällskap, Hushållningssällskapet Värmland

  Vi bedriver oberoende rådgivning till lantbruksföretag verksamma i Värmlands län. Efterfrågan på vår rådgivning är stor och vi vill utveckla den vidare. Vi söker därför dig som vill jobba som växtodlingsrådgivare på Hushållningssällskapet Värmland.

 3. Vi söker lärare till Gamlebygymnasiet

  Publicerad | Hushållningssällskapet Kalmar-Kronoberg-Blekinge

  Vi söker lärare i kurserna Biologi, Djur i zoohandel, Sällskapsdjur och Guidning i naturbruksmiljöer till Gamlebygymnasiet

 4. Hushållningssällskapet söker förbundsekonom

  Publicerad | Alla hushållningssällskap, Hushållningssällskapens Förbund

  Till vårt kansli i centrala Stockholm söker vi nu en förbundsekonom som självständigt ska ansvara för förbundets administration och ekonomi. Tjänsten kan delvis anpassas efter den sökandes erfarenhet och intresse.

 5. Personal till Restaurang Krubban – Ingelstadgymnasiet

  Publicerad | Hushållningssällskapet Kalmar-Kronoberg-Blekinge

  Arbetsuppgifter: Servicepersonal i Restaurang Krubban. Du kommer att jobba i en fantastisk miljö med en massa underbara gymnasieelever och personal. Kvalifikationer:  Du har ett positivt tänkande, är serviceinriktad och glad och positiv. Personliga egenskaper:  Som person är du positiv, har stor social förmåga och har ett äkta intresse för ungdomar och ungdomars utveckling. Du har […]

 6. Vik. fritidsledare – Ingelstadgymnasiet

  Publicerad | Hushållningssällskapet Kalmar-Kronoberg-Blekinge

  Arbetsuppgifter: Jobba som fritidsledare kvällstid med våra gymnasieungdomar på vårt internat. En till två nätter i veckan övernattar du också. Kvalifikationer:  Du har ett positivt tänkande, gärna någon form av fritidsledarutbildning (dock inget krav). B-körkort. Personliga egenskaper: Som person är du positiv, har stor social förmåga och har ett äkta intresse för ungdomar och ungdomars […]

 7. Skogsrådgivare

  Publicerad | Hushållningssällskapet Jönköping

  Hushållningssällskapet är en oberoende kunskapsorganisation som erbjuder tjänster till främst landsbygdens näringar. Vår skogsrådgivning är inte knuten till virkeshandel utan vi koncentrerar oss på att värdet från våra kunders skogar ska bli bästa möjliga.

 8. Ekonomirådgivare med inriktning redovisning

  Publicerad | Hushållningssällskapet Jönköping

  Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med bokslut och deklarationer, redovisning, löpande bokföring och skattefrågor.

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.