Välkommen till bords!

24 oktober, 2018

Ort: Gällivare

VI SKA PRATA MAT OCH LIVSMEDELSPRODUKTION! GLOBALT OCH LOKALT. HUR SER NULÄGET UT? VAD FINNS OCH VAD KAN VI SKAPA FRAMÖVER I KOMMUNEN?

Torsdagen den 25 oktober sätter vi oss till bords i Stockstugan hos Glada Kocken i Gällivare för att tillsammans titta in i vårt gemensamma skafferi, rada upp lokala ingredienser, skriva inköpslista och skapa vårt eget recept med syfte att inspirera och initiera produktion och konsumtion av lokal mat.

Onsdag 24/10 kl. 18.30-21.00 för en kickoff med;
– Plockmat från Norrbotten
– Food for thoughts
– Mingel och gåva

Torsdag 25/10 kl. 8-16 för en inspirerande dag med föredrag och kreativt arbete som leds av
Ducit Innovation.

På programmet finns bl.a. Mat & klimat med Hulda Wirsén från Hushållningssällskapet. Nära mat med Jenny Bucht från Länsstyrelsen. Håkan Stenmark, LRF berättar om deras insatser inom Nära mat.

Boka din plats senast 5 oktober genom att mejla cora@renodlat.nu

Dela sidan

Fler evenemang

Kalender

januari 2019
MTOTFLS
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031